пʼятниця, 29 травня 2020 р.

Хто у кого?

Солнышко
Продовжуємо спостерігати за сонечком та змінами, які відбуваються в природі. Розвиваємо в дітей увагу, пам*ять, мислення; виховуємо інтерес до об*єктів неживої природи.
Запитайте в дітини чи добре, погано коли світить сонечко? Чому? Допоможіть з відповіддю, якщо в дитини виникає трудність ( поясніть).
Нижче за посиланням ви перейдете до дидактичної гри: "Хто у кого"⇓

https://vseosvita.ua/library/didakticna-gra-hto-u-kogo-53670.html

Мета гри: закріпити назви тварин і птахів та їх дитинчат; вправляти у звуконаслідуванні; вдосконалювати вміння регулювати динаміку голосу.
 - - - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Малюємо пластиліном " Козеня"
раскраска козленок | Козы, Раскраски, Трафареты

Шановні батьки, пропонуємо провести чудово час з дітками, малюючи пластиліном. Для цього вам необхідно роздрукувати зображення козеняти на картонний папір, взяти пластилін відповідного кольору, яким ви бажаєте розмалювати малюнок та відщипуючи його маленькими частинками, наносити на площину, таким чином ви розмалюєте і квіти;)))

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ОБЖД!!! "Літо красне - для здоров"я час прикрасний "
Шановні батьки настає час оздоровчо-літнього періоду, це час коли ви можете  вчити дітей загартовувати свій організм за допомогою сонця, повітря і води. Але при цьому можуть бути і негативні наслідки, тому прохання провести з дітьми бесіди: " Правила поводження на воді" , "Правила поводження в сонячну, жарку погоду" ( носіння головних уборів), "Правила особистої гігієни після довготривалих прогулянок"


Немає коментарів:

Дописати коментар