четвер, 14 липня 2022 р.

Тема: “Друзі іграшки”

Більшу  половину свого вільного часу дитина проводить саме з іграшками. Вона з ними іде на прогулянку, в дитячий садок, проводить вільний час вдома. Саме тому кожна нова іграшка відіграє важливу роль в процесі психологічного розвитку малюка.

 Перші кроки – від 1 до 3 років. В цей період малюк пізнає себе і знайомиться з оточуючим його світом. Тому важливо показувати малюку іграшки, які створюють різні мелодії, яскраві і реалістичні моделі.

Дошкільний вік – від 3 до 7 років. Це один із найважливіших етапів у розвитку кожної дитини. В такому віці дитина в повній мірі сприймає свою самостійність і відчуває бажання в її самореалізації. В якості іграшок використовують ляльки, машинки, різнокольорові кубики, пірамідки, конструктори.

Молодший шкільний вік – від 7 до 10 років. Як правило, це останній період, коли дитина грається в іграшки без сором’язливості. В цьому віці можна сміливо знайомити школярів з різними наборами, більш складними видами конструктора, партнерськими іграми (шашки, шахи, морський бій та інше).

Пам’ятайте про те, що розвиток дитини здійснюється не тоді, коли він відпрацьовує певні вміння, а коли він навчається самостійно приймати рішення.

Для розвитку мислення дітей, дрібної моторики рук та пальчиків дітей - корисним буде попрацювати з папером. 👇👇👇

Конструювання: “Мишка з паперу” (іграшка за 5 хвилин)



Одним з улюблених занять дітей є музичні занятті, танці і співи. Переходьте на блог музкерівника

Розучування пісні - Пісня "Що таке наш дитсадок?👇👇👇

Немає коментарів:

Дописати коментар