понеділок, 4 липня 2022 р.

Тиждень безпеки. Тема дня: "Безпека дитини"

 

Доброго дня шановні батьки та любі діти! На цьому тижні хотілося поговорити про безпеку дітей в воєнний переіод та і взагалі про безпеку дітей, адже небезпека оточує дитину постійно і під час прогулянок і вдома ( багато різних предметів, які можуть зашкодити здоров"ю дитина). 
Нижче коли перейдете за посиланням ви переглянете сторінка яка називається:
"БЕСІДИ ТА ПОРАДИ ЩОДО ПРАВИЛ ПОВЕДІНКИ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ"


Після того як ознайомитеся з інформацією і різноманітними цікавинками перейдіть на сторінку до фізінструктора. Знайдете на основній сторінці блогу

Рухова діяльність https://tomilenkov.blogspot.com

А далі пропонуємо закріпити знання, поспілкуватися, помислити над тим щоб дитина зробила в певних ситуаціях


Розвиток мовлення

Бесіда з дітьми «Твої дії в разі небезпеки» (сигнал оповіщення, як при цьому діяти). Відео на закріплення

http://surl.li/cctns

Відео: “Правила поведінки в екстремальних ситуаціях”

https://cutt.ly/NLqrVWD

!!!!!!!!!!

Консультація для батьків про безпеку перебування коло водоймищ та на природі у воєнний та після воєнний час

Війна зробила наші ліси та річки вкрай небезпечним містом і основна порада – це 2-3 роки взагалі не відвідувати це місця під час відпочинку. Але,  розуміючи що перебування коло водоймищ та лісосмуги є місцями життєдіяльності багатьох людей слід пам’ятати наступні правила!

-         Категорично заборонити дітям ходити до лісу та лісосмуги без супроводу дорослого -         Дорослий має тримати дитину за руку не відпускаючи зірвати квітку, подивитись на кущік тощо… -         І дітям і дорослим слід рухатись тільки по відкритій доріжці, як що на дорозі (чи коло дороги в кущах) ви бачите якийсь предмет, сумку, іграшку, телефон,гаманець) ні в якому разі її не читати а сповістити про знахідку належні органи. Краще помилковий виклик ніж недогледіти біду. -         Як що ідете з твариною, її слід тримати на руках, якщо тварина велика тримати її на короткому поводі. -         При ловлі риби слід бути вкрай обачним, особливо пам’ятати ВИ НЕ БАЧИТЕ за що зачепився гачок, як що за щось зачепились ріжте ліску не тягніть -         Забороняється ставити раколовки бо під берег може течею підштовхнути небезпечні  речі -         Не можна палити рогоз та комиш коло водоймищ. -         Пам’ятайте, кожне правило написано чиєюсь кров’ю, не поповнюйте цей список власною кров’ю чи кров’ю ваших дітей.



Немає коментарів:

Дописати коментар