пʼятниця, 3 червня 2022 р.

Тема дня: “Літо зустрічаємо з друзями гарно граємо”

Доброго ранку батьки та дітлахи!!! Літо – це особливий час, коли нам хочеться заповнити сили, насолодитися відпочинком і … переробити величезний список справ. А ще організувати дитині відмінні канікули. Як же цікаво та безпечно провести літо з дітьми?
Тому пропонуємо подивитися на літо як на можливість насолодитися простими речами: гарною погодою, іграми з дитиною, читанням книг. Адже якщо подумати, дітям багато чого не треба. А як ви думає?
Тому вашій увазі пропоную почитати з дітьми чудові вірші та за бажанням вивчити ( це корисно для розвитку пам"яті дітей)


Читання електронної книги “Смачні” вірші. Вірш Олександра Бехтерева “Екскурсія на кондитерську фабрику”


На закріплення такої чудової "подорожі" на кондитерську фабрику виготовимо свій власний тортик. Тобто ми перетворюмося на кухарів-кондитерів.

М/гра: "Що я знаю про професію кухаря?"
Мета : збагачувати знання дітей про дитячий садок, спонукати дітей до роздумів, та активного мовлення

Ліплення: “Тортик з пластиліну для друзів”




Під час проведення певних ігор з дітьми чи занять не забуваємо про особисту безпеку, реагуємо вчасно на сигнали та повідомлення про небезпеку в навколишньому. Та проводимо бесіди з дітьми, як вести себе в певних ситуаціях.

ОБЖД : «МІННА БЕЗПЕКА НЕ БЕЗ ПЕКА»

(Інтерактивна онлайн-книжка допоможе в ігровій формі легше засвоїти матеріал. Видання рекомендоване до читання маленьким українцям та їхнім батькам.)

Перейдіть за посиланням https://cutt.ly/JJx2EyS. Книжку можна скачати в електронному вигляді.






Немає коментарів:

Дописати коментар